PEDIKÚRA A MANIKÚRA NA AQUAPARKU OLEŠNÁ

07.08.2011 19:51

Oznamuji, všem příznivcům koupání a plavání, že od 8.8.2011 je v provozu nově otevřená pedikúra a manikúra v protorách krytého Aquaparku Olešná.

Přijďte a nechte si pohýčkat své nohy, protože Vás nosí celý váš život. Važte si jich a dopřejte jim péči.

PEDIKÚRA

LAKOVÁNÍ 3UV TECHNOLOGIÍ - SHELLAC

Výhody lakování 3UV technologií Shellac - lakem tvrzeným ve speciální UV lampě jsou: * vysoký lesk * trvanlivost až 5 týdnů * snadné odstraňování (nebrousí se) * nehty snadno ostříháte (jako lakované), nemusí se pilovat jako u modeláže gelem * žádné schnutí - odcházíte s perfektně...

PEELING NOHOU

Peeling nohou je prováděn pro zjemnění, vyhlazení, prokrvení a omlazení pokožky nohou. Nohy jsou nejdříve koupány ve speciální lázni, poté se provede peeling, koupel a nakonec se nohy namažou speciálním krémem pro zábal, provede se 5 až 10 minutový zábal nohou. Po peelingu je kůže jemnější a...

OŠETŘENÍ DOLNÍ KONČETINY PO KOLENO

Ošetření dolní končetiny od kotníku až pod koleno je prováděna přírodními bio oleji. Ošetření má vliv na prokrvení nohou a je výborná při pocitu unavených nohou.      

OŠETŘENÍ NOHOU - CHODIDEL

Relaxační ošetření chodidel nohou kvalitními bio masážními přírodními oleji. Je prováděna jako doplněk klasické mokré pedikúry. Po ošetření nohou a chodidel se Vaše nohy budou cítit lehčeji, pocítíte úlevu a bude Vám "to chodit samo".  

DEPILACE NOHOU PO KOLENO

Depilace nohou je prováděna voskem od kotníků po koleno. Po depilaci je cibulka chloupků oslabena, chloupky rostou pomaleji a jsou slabší, nohy zůstávají déle hladší.

KLASICKÁ PEDIKÚRA

klasická pedikúra obsahuje: * koupel nohou * vyčištění a ostříhání nehtů nohou * odstranění zrohovatělé kůže